Roddklubben vill önska alla en riktigt fröjdefull julhelg.

Det är trevligt att så här på årets kortaste dag kunna konstatera, att från och med idag går vi mot ljusare tider.

Tack vare adventstiden med allt vad den för med sig av ljus och fest, från lilla jul via lucia fram till julen, har detta mörka tidevarv redan lysts upp och gjort oss på lite bättre humör.

Ordförande och sekreterare hade förmånen att för en vecka sedan besöka Hitis och Rosala och delta i den trevliga glögg- och grötrundan. Där träffade vi grannar, bybor och deltidsboende och lät oss gröten och glöggen smaka väl.

Trevligt att det ordnas program som lockar oss att besöka ön även den mörka tiden. Stort Tack till Er alla som ordnat denna runda – hoppas att vi i Roddklubben får möjlighet att gengälda gästfriheten i sommar och ordna rodd för alla som önskar och vill.

Vädret här i vår del av världen har den här hösten varit mest regnig och grå, och inte alls så vit och fin som vi alla vill minnas julen, så det är kanske nog mera troligt att julgubben och hans nissar kommer med båt detta år än att han skulle komma på traditionellt vis med renar och släde. Men detta passar ju bra här ute i skärgården och det passar kanske speciellt bra en Roddklubb och dess medlemmar.

Med dessa ord får vi önska Er alla en riktigt god jul och uppmanar Er alla att ta julen med ro, så ses vi igen när dagarna blir ljusare och längre.

Lillemor och Kjell för Roddklubben.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s