Nu börjar roddsäsongen

Idag den 16.6 lyfte regionförvaltningsverket på begränsningarna. Egentliga-Finland återgår till sk. basnivå. Nu är det tillåtet att ordna evenemang och allmänna tillställningar för ett obegränsat antal deltagare. Men man ska fortfarande följa bestämmelser om hygien som slås fast i smittskyddslagen. Vilket bl.a. innebär att det fortfarande rekommenderas att använda munskydd vid mer längre kontakt med andra människor samt att hålla avstånd och god handhygien.

Som vi skrev i medlemsbrevet ”Vi följer myndigheternas rekommendationer, men siktar på att öppna ”Roddsäsongen” så fort det är möjligt”. Detta betyder att vi nu börjat förbereda oss.

Kajakerna är klara att användas vid Cajus och Leas sjöbod och kan hyras via Hanna på e-post hanna@madeinhitis.fi

Och på lördag 19.6.2021 kl. 10:00 öppnar vi ”Roddsäsongen” genom att vädra kyrkbåtarna för första gången på en lång, lång tid. Vi tar ut dem ur vinterförvaringen, städar upp dem och sätter dem i ordning för en ny roddsäsong. Efter välförrättat värv bjuder klubben på kaffe och bulla.

Och om inte pandemin ställer till med något oförutsett siktar vi på att sätta kyrkbåtarna på vattnet onsdagen den 30.6.2021 kl. 18 och ro för första gången den här säsongen

Många av oss har redan vaccinerats, en del har t.o.m. fått båda sprutorna. Men det är skäl att påpeka att det är var och ens ansvar att inte komma på roddträning om man inte känner sig helt kry och frisk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: