Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Roddklubben önskar alla en god och trygg jul

Ännu några timmar av årets längsta och mörkaste dag innan vi går mot ljusare tider.

Trots Coronan lyckades vi ordna nästan normal träningsverksamhet så att roddarna slapp vara ute och cykla. Vi kunde inte genomföra den traditionella utflyktsrodden eller roddagen men istället blev det en hel del mer eller mindre oplanerad verksamhet. Utflyktsrodden blev en roddtur till Rousal brygghus med dagens rätt och närbryggd dryck på menyn. Efterrätten avnjöts inne i viken före lite friskare väder på hemfärden.

Även de vanliga roddträningarna bjöd på överraskningar mellan varven. Plötsligt blev det bara en avvikare till någon brygga längs rutten runt Hitis där roddarna bjöds på förfriskningar och en stunds vila innan det roddes hemåt.

För ett par veckor sedan hade vi förmånen att besöka Hitis och Rosala och delta i den traditionella glögg- och grötrundan. I det något småkulna vädret smakade glöggen och gröten mer än väl. Ett Stort Tack till alla som ordnar sådan verksamhet – hoppas att vi i Roddklubben får möjlighet att gengälda gästfriheten i sommar och ordna rodd för alla som önskar och vill.

I år verkar väderprofeterna dessutom lova en vit och kall julhelg så att vi kan fira julen på traditionellt vis, med lagom julmat och dryck samt en liten klapp ur säcken på julafton.

Med dessa ord vill vi önska Er alla en riktigt varm och fridfull jul och uppmana att ta julen med ro. Vi ses igen när isen har smält och dagarna blivit längre, ljusare och varmare.

Lillemor och Kjell för Roddklubben.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: