Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Vi har roddsäsongen här, ta ut båtarna!

Vi går mot ljusare tider och snart har vi sommarmånaderna här. Än kan det ligga snö kvar men havet är öppet och det är dags att tänka på kyrkbåtsrodd.

Planerna är att genomföra en normal roddsäsong men vi förbehåller oss fortfarande rätt att vid behov rätta oss efter myndigheternas direktiv. 

Vi är tänkt öppna ”roddsäsongen” redan i maj närmare bestämt 27.5, genom att sätta kyrkbåtarna i skick med målet att kunna ro till invigningen av den nya bryggan i Vikare och delta i festligheterna. Anmäl ditt intresse att ro till Vikare till tel 0400 638 323 (SMS, whatsApp) senast ons. 26.5. Vi startar kl 15-tiden.

Roddträningarna genomförs enligt traditionell modell, onsdag kväll och lördag förmiddag med början onsdagen efter midsommar.

Efter två års paus kommer roddklubben att ordna den traditionella Hitisrodden den 30.7. Vi hoppas på många deltagare och ett glatt återseende i roddens tecken . Småbåtarna och kanoterna/kajakerna kommer att få ett eget race.

Roddklubbens kajaker kommer att vara till uthyrning som senaste sommar med början 1.6. Information om uthyrningen finns i medlemsbrevet.

Medlemsbrev har sänts till alla medlemmar som klubben har e-postadress till. Ifall Du inte fått något medlemsbrev kan du sända e-post till kjell.wennstrom@sfp.fi så får vi din adress.

Klubben önskar Er alla en riktigt fin maj i väntan på roddsäsongen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: